• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimipisteemme

Työskentele meillä

Haluatko mahdollisuuden hallita työaikojasi ja tehtäviäsi itse? Etsitkö mahdollisuutta jatkaa työskentelyä omilla ehdoillasi? Tarjoamme joustavan työajan, jossa saat mahdollisuuden hallita aikaasi, jossa hallitset työtäsi eikä työ hallitse sinua.

Etsimme energisiä varttuneempia henkilöitä ja eläkeläisiä, joilla on elämänkokemusta ja jotka haluavat olla mukana kasvavan yrityksen kehittämisessä. Etsimme sinua, joka haluaa auttaa vanhuksia, pienten lasten perheitä, yksinhuoltajia tai muita, joilla voi olla vaikeuksia arjen yhteensovittamisessa.

Tarjoamme palveluita yrityksille ja yhteisöille ja julkisille organisaatioille. Jos tunnistat halukkuuden tehdä joustavasti työtä yrityspalveluiden kanssa, niin ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi.

Töistä maksetaan sopimuksen mukainen korvaus sosiaalikuluineen. Olette myös vakuutettu 55Plus Oy:n puolesta.

Yhteystietosi

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt.
    Liitä ansioluettelo tai henkilökohtainen kirje. (PDF-muoto, enintään 1 MB)
  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.

Palkkaus
Maksamme sinulle yhdessä sopimamme sopimusten mukaisen tuntipalkan. Palkka maksetaan kahden viikon jaksoissa.

Kilometrikorvaus
Maksetaan verottajan ohjeiden mukaisesti.

Vakuutukset
55Plus -yhtiön työntekijänä olet vakuutettu toimeksiantojen aikana sekä työ- ja työmatkojen aikana Fora-vakuutuksemme kautta, joka kattaa vammoihin liittyvät kulut. Työskentely 55Plus -yhtiössä on tuntityötä, joten menetetyistä tuloista ei makseta korvausta. On tärkeää huomata, että sinä työntekijänä voit aina sanoa ei toimeksiannolle. Fora-vakuutuksen lisäksi meillä on IF: llä omaisuus- ja vastuuvakuutus, joka kattaa jopa 1 miljoonan euron vahingot.

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt.
    Liitä ansioluettelo tai henkilökohtainen kirje. (PDF-muoto, enintään 1 MB)
  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon. Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg med över 100 lokalkontor i Sverige.

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00. Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Bli medarbetare

Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Börjar du närma dig pensionen, eller har du kanske redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Visste du att vi även söker efter dig som inte fyllt 55?   Läs vidare och ansök