• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Välkommen att kontakta oss!
0400 1734 23

Toimipisteemme

Hyvinvointityötä päiväkodeissa ja kouluissa, liity joukkoon!

Kokenut kasvatus- tai koulutusalan ammattilainen, sinun osaamisesi on kullanarvoista. Toivon, että yritykseni tarjoamat työmahdollisuudet houkuttelevat sinut vielä keikkaluontoisesti päiväkodeissa ja kouluissa tehtävän työn pariin. Tarjoamme joustavia työpaikkoja, joissa saat hallita työaikaasi, eikä työ hallitse sinua.

Työstä maksetaan sopimuksen mukainen korvaus. Olet myös vakuutettu 55Plus Oy:n puolesta. Lisäksi 55Plus Vantaa tarjoaa sinulle työvaatteet ja kuukausittaista vapaaehtoista ja maksutonta virkistystoimintaa.

Kutsunkin sinut mukaan yhteisöön, jossa työnteon lisäksi vietetään mukavaa yhteistä aikaa muiden keikkailevien seinoriammattilaisten kanssa ja nautitaan elämästä.

Voit täyttää alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä. Kuulen mielelläni lisää sinusta, työkokemuksestasi ja ennen kaikkea siitä, mitä juuri sinä keikkatyöltä toivot.

Yhteystietosi

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt.
    Liitä ansioluettelo tai henkilökohtainen kirje. (PDF-muoto, enintään 1 MB)
  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustomme käytännöt.

Palkkaus
Maksamme sinulle yhdessä sopimamme sopimusten mukaisen tuntipalkan. Palkka maksetaan kahden viikon jaksoissa.

Kilometrikorvaus
Maksetaan verottajan ohjeiden mukaisesti. Korvausta maksetaan kotipaikkasi ja asiakkaan väliseltä edestakaiselta matkalta sen ylittäessä 10 kilometriä.

Vakuutukset
55Plus -yhtiön työntekijänä olet vakuutettu toimeksiantojen aikana sekä työ- ja työmatkojen aikana Fora-vakuutuksemme kautta, joka kattaa vammoihin liittyvät kulut. Työskentely 55Plus -yhtiössä on tuntityötä, joten menetetyistä tuloista ei makseta korvausta. On tärkeää huomata, että sinä työntekijänä voit aina sanoa ei toimeksiannolle. Fora-vakuutuksen lisäksi meillä on IF: llä omaisuus- ja vastuuvakuutus, joka kattaa jopa 1 miljoonan eurot vahingot.

  • Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.