• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Välkommen att kontakta oss!
0400 1734 23

Toimipisteemme

Tietoa meistä

55Plus Vantaa on osa franchise-ketju 55Plus Oy:ta. 55Plus Vantaa keskittyy tarjoamaan seniorityövoimaa varhaiskasvatukseen. Toimimme varhaiskasvatuksen osalta koko pääkaupunkiseudulla.

Seniorityöntekijät ovat arvokas resurssi työelämässä. Seniorityöntekijät tuntevat työelämän pelisäännöt, ovat vastuuntuntoisia ja omaavat paljon kokemusta. He tuovat työyhteisöihin hiljaista tietoa ja tärkeää tukea muille työntekijöille. Kauppalehdessa (21.3.2023) julkaistussa artikkelissa todetaan: ”Eläketurvakeskuksen mukaan eläkeläiset ovat työntekijöinä luotettavampia, ongelmanratkaisukykyisiä ja osaavia.”

55Plus-yrityksen arvot ovat sitoutuminen, ylpeys, ilo ja yrittäjähenkisyys. Sitoutuminen tarkoittaa sitoutumista sekä työntekijään että asiakkaaseen. Molempien hyväksi tehdään aina enemmän kuin minimivaatimukset. Tavoitteena on, että työntekijät ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä.

Ilo ja ylpeys kuvaavat asennettamme tekemiseen. Yrittäjähenkisyys tarkoittaa ongelmanratkaisua ja asioihin tarttumista.

Kaikki 55Plus Vantaan työntekijät perehdytetään päiväkotityöhön ja työntekijä saa aina yritykseni puolesta perehdytyksen kulloiseenkin kohdepäiväkotiin. Näin ollen työntekijä saapuu päiväkotiin valmiina tarttumaan toimeen.

Työntekijä saa yritykseni puolesta mukaansa työvaatteet, joissa työskentely päiväkodissa sujuu vaivattomasti ja työntekijä tunnistetaan henkilökunnan jäseneksi. Kaikki työntekijämme ovat vakuutettuja.

Seniorityöntekijää motivoi työskentelyssä usein muutkin asiat kuin palkka. Päiväkoti saa seniorityöntekijästä motivoituneen ja oma-aloitteisen työntekijän. Varhaiskasvatus on työtä, josta tekijä ansaitsee kuitenkin myös työn vaativuutta vastaavan korvauksen. 55Plus Vantaa tarjoaa seniorityöntekijälle kunnollisen rahapalkan. Samalla 55Plus Vantaalla ymmärretään päiväkotien talouden realiteetit ja tiedetään, että päiväkodin toiminnan tulee olla kannattavaa, eikä päiväkotien budjeteissa usein ole ylimääräisiä euroja. Tarjoamme asiakaspäiväkodeillemme kohtuuhintaisen ratkaisun työvoimatarpeisiin.

55Plus Vantaa on yhden naisen, varhaiskasvatusalan ammattilaisen, yritys. Välillisiä kuluja on vähän, eikä hallintoon huku rahaa. Tämä mahdollistaa sen, että yritys voi tarjota sekä työntekijälle että asiakkaalle houkuttelevan sopimuksen.

Auttamalla muita – autat itseäsi
Välittämämme työ tukee tekijöittemme hyvinvointia henkisesti, sosiaalisesti ja fyysisesti, sekä taloudellisesti.
Samalla saamme iän ja kokemuksen tuomaa arvostusta nostettua nykyisestä aliarvostuksesta paremmaksi.

Toimintamme arvot ovat

Olemme luotettavia
Toimintamme on inhimillistä
Ihmisinä olemme positiivisia
Ammattimainen ote työssämme
Olemme aktiivisia toimimaan

Miten erottaudumme muista?

Palvelumme on osaavaa ja kiireetöntä
Toimintamallimme on helppokäyttöinen
Arvomaailmat kohtaavat ja luovat hyvän fiiliksen
Asianmukainen hinnoittelu tekijälle, sekä asiakkaalle
Meillä tekijä hallitsee työaikaansa, eikä työ tekijää

  • Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.