• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Välkommen att kontakta oss!
0400 1734 23

Toimipisteemme

Varhaiskasvatuksen senioriopettaja

Hyvinvointityötä, jossa kokemuksellesi annetaan arvo!

55Plus Vantaa haluaa tarjota sinulle, kokeneelle varhaiskasvatuksen opettajalle, laadukasta keikkatyötä päiväkodeissa.

Varhaiskasvatus on työtä, jossa kokemus, koulutus ja osaaminen ovat valttia. Siksi toivon, että yritykseni tarjoamat työmahdollisuudet houkuttelevat sinua keikkaluontoisesti päiväkotityön pariin, vaikka varsinainen työurasi olisi jo päättynyt. Työvuorojen määrän ja ajankohdan päätät aina itse. Sinun kokemuksesi on kullanarvoista ja minun yritykseni haluaa tarjota sinulle arvoisiasi keikkatyömahdollisuuksia. 55Plus Vantaa tarjoaa tällä hetkellä työmahdollisuuksia yksityisissä päiväkodeissa pääkaupunkiseudulla.

Sinä, kokenut ja osaava ammattilainen ansaitset hyvät työolot keikkatyötä tehdessäsi. Ennen työvuoroon menoa saat perehdytyksen tulevasta kohteesta sekä työpaidat. Työvuoron aikana ja sen jälkeen tavoitat minut, yrittäjä ja varhaiskasvatuksen opettaja Emilia Ekholmin, aina tarvittaessa. Halutessasi tulen mukaasi ensimmäiseen työvuoroon, jotta voimme yhdessä varmistua siitä, että työvuorosi pääsee alkamaan hyvin. Ja onhan yhdessä mukavampi mennä.

55Plus Vantaa on paljon muutakin kuin keikkatyönvälitystä. 55Plus Vantaa on yhteisö, johon kutsun sinua, senioriopettaja, mukaan. Työvuorojen lisäksi yritykseni tarjoaa yhteisöllistä tekemistä ja mahdollisuuden viettää mukavaa aikaa yhdessä muiden keikkailevien senioriopettajien kanssa. 55Plus Vantaa kutsuukin kerran kuussa kaikki keikkailevat senioriopettajat yhteisen mukavan tekemisen äärelle.

55Plus Vantaan tavoitteena on tarjota hyvinvointityötä varhaiskasvatuksen senioriopettajille. Hyvinvointityö tarkoittaa yrityksessäni kunnollista rahallista korvausta keikkatyöstä, hyviä työskentelyolosuhteita ja mahdollisuutta kokea yhteenkuuluvuutta. Yrityksessäni työntekijä on aina keskiössä.

Senioriopettajalle tarjoan:

  • Palkka: Päiväkotisijaisuuksissa alkaen 17e/h + 9% lomakorvaus +4,5% lomaraha, palkanmaksu 2 krt/kk
  • Työvaatteet: ennen ensimmäistä työvuoroa työntekijä saa 2 kpl työpaitoja, 10 tehdyn työvuoron jälkeen työntekijä saa ulkoiluun soveltuvan takin ja housut
  • Läsnäoloa ja kasvot keikkatyölle: pidän työntekijään säännöllisesti yhteyttä ja olen työntekijän tavoitettavissa. Työntekijä tietää, että voi aina olla minuun yhteydessä

Mikäli olet yli 50-vuotias varhaiskasvatuksen ammattilainen ja haluat tehdä laadukasta keikkatyötä päiväkodeissa, ole yhteydessä minuun!

Yhteistyötä odottaen,
Emilia Ekholm
Yrittäjä, 55Plus Vantaa
55plus.fi
emilia.ekholm@55plus.fi
0400 1734 23

Yhteystietosi

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt.
    Liitä ansioluettelo tai henkilökohtainen kirje. (PDF-muoto, enintään 1 MB)
  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustomme käytännöt.

Yhteystiedot

Emilia Ekholm
Yrittäjä, 55Plus Vantaa
55plus.fi
emilia.ekholm@55plus.fi
0400 1734 23