• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Välkommen att kontakta oss!
0400 1734 23

Toimipisteemme

55Plus Vantaa

Olen Emilia Ekholm ja toimin 55Plus-yrittäjänä. Tarjoan seniorityövoimaa varhaiskasvatukseen pääkaupunkiseudulla. Koulutukseltani olen varhaiskasvatuksen opettaja. Töitä olen saanut tehdä päiväkodissa opettajana, varhaiskasvatusyksikön varajohtajana ja päiväkodin johtajana. Työelämä on tarjonnut minulle kokemusta sekä kunnallisesta- että yksityisestä varhaiskasvatuksesta.

Minulla on ollut onni työskennellä työyhteisöissä, joissa on eri-ikäisiä työntekijöitä. Kun aloitin opettajana esikouluryhmässä, työparinani toimi opettaja, jolla oli 30 vuoden kokemus varhaiskasvatuksesta.

Varajohtajan tehtävään minut perehdytti samassa päiväkodissa yli 20 vuoden työuran tehnyt varhaiskasvatuksen ammattilainen.

Nämä ja monet muut kokemukset ovat saaneet minut vakuuttuneeksi siitä, että seniorityöntekijät ovat voimavara, josta on syytä pitää työelämässä kiinni. Kokemus, näkemys, kyky ratkaista ongelmia itsenäisesti ja taito asettaa asiat mittasuhteisiin, ovat asioita, joita olen itse saanut oppia kokeneemmilta. Nämä ovat myös asioita, joita uskon jokaisen työyhteisön tarvitsevan.

Missionani on luoda hyvinvointityötä. Minulle se tarkoittaa sitä, ettei työ ole muusta elämästä erillinen saareke tai pakollinen paha. Hyvinvointityö tarjoilee tekijälleen muutakin kuin palkan. Hyvinvointityötä tehdessään ihminen tulee nähdyksi, kohdatuksi ja arvostetuksi. Tällainen työntekijä hoitaa tehtävänsä varmasti motivoituneesti, ahkerasti ja sitoutuneesti.

Työnhakija: Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään keikkaluontoisesti varhaiskasvatuksen parissa ja kaipaat työhön inhimillisyyttä, yksilöllisyyttä ja nähdyksi tulemista sekä tietysti kunnollisen rahallisen korvauksen, ole yhteydessä minuun.

Työnantaja: Kun päiväkodissasi on tilapäinen työvoiman tarve ja kaipaat valmiiksi perehdytettyä, työelämän pelisäännöt tuntevaa ja heti toimeen tarttuvaa työntekijää kohtuuhintaan, ole yhteydessä minuun.

Yhteistyötä odottaen,
Emilia Ekholm