• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Välkommen att kontakta oss!
045 237 8645

Toimipisteemme

55Plus Turku

Me 55PLUSsalla haluamme helpottaa sekä kotien että yritysten ja yhdistysten arjen pyörittämistä tarjoamalla käyttöönne työelämästä jo vapautuneita, kokeneita ja luotettavia työntekijöitä lyhyisiin tai pidempiaikaisiin työtehtäviin. Konkarimme ovat osaavia ja motivoituneita, eikä heille tarvitse kertoa, mitä työnteko tarkoittaa.

Missiomme on lisätä omalta osaltamme seniorien mahdollisuuksia jatkaa työelämässä myös eläkkeellä mielekkäiden työtehtävien parissa, jotka tuottavat merkittävää lisäarvoa sekä työn tilaajalle että sen tekijälle.

Olen aloittanut helmikuussa 2024 Turun alueen 55PLUS-yrittäjänä ja olen ylpeä siitä, että saan olla tässä edelläkävijöiden joukossa luomassa moninaista työarkea, jossa arvostetaan kokemusta ja osaamista ikään katsomatta. Olen tätä ennen toiminut noin 25 vuotta  sekä yrittäjänä että työntekijänä asiantuntija- ja esimiestehtävissä.

TYÖNANTAJA: Ole rohkeasti yhteydessä minuun, jos tarvitset apuamme missä tahansa arjen askareessa Turun seudulla luonasi kotona, lapsiperheen arjessa tai vaikkapa mökillä.  Tarjoan työvoimaa myös yrityksille ja yhdistyksille esimerkiksi  sesonkiaikoina tai äkillisen sairastapauksen sattuessa.

TYÖNHAKIJA: Ota minuun rohkeasti yhteyttä, jos haluat liittyä työntekijäksi iloiseen 55PLUS edelläkävijöiden joukkoomme ansaitsemaan lisätienestiä ja tekemään merkityksellistä työtä asiakkaidemme luona. Meillä voit sovittaa työn ja muun elämäsi joustavasti yhteen!

Ollaanhan pian yhteydessä!

Mitä parhainta arkea meille kaikille, Marja-Leena Ivén
Puhelin: 045 237 8645
marja-leena@55plus.fi

Pia Miettinen
Puhelin: 045 2378655
pia@55plus.fi