• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Välkommen att kontakta oss!
045 237 8645

Toimipisteemme

Maalaus & tapetointi Turussa

Turussa kotona tehtävät maalaus- ja tapetointityöt voivat tuoda uutta eloa ja raikkautta tiloihin. Kun haluat parasta palvelua, olet tullut oikeaan paikkaan!

Miksi valita meidät maalaus- ja tapetointitöihin Turussa?

  1. Paikallinen asiantuntemus: Olemme Turussa kotimaisella otteella toimiva yritys, joka tuntee kaupungin erityispiirteet. Tiedämme, mitkä materiaalit ja tyylit sopivat parhaiten helsinkiläisiin koteihin.
  2. Laatu ja huolellisuus: Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta laatua. Käytämme vain laadukkaita maali- ja tapettimateriaaleja, ja työmme on aina tarkkaa ja huolellista.
  3. Ystävällinen henkilökunta: Meillä on ilo esitellä sinulle tiimimme, joka koostuu ystävällisistä ja ammattitaitoisista työntekijöistä. He ovat valmiita auttamaan sinua saavuttamaan unelmiesi kodin.
  4. Turussa kotona: Tuntemuksemme kaupungista ja sen asukkaiden tarpeista tekevät meistä luotettavan valinnan.

Kun päätät maalata uudelleen tai tapetoida kotisi Turussa, valitse meidät varmistaaksesi parhaan mahdollisen palvelun. Yhdessä luomme kotisi haluamallasi tavalla, ja Turussa kotisi loistaa uudessa valossa!

Ota yhteyttä meihin Turussa, ja anna meidän auttaa sinua luomaan unelmiesi koti.

  • Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.

Tapamme toimia
Ensimmäisellä käynnillä tulemme yhdessä työtekijän kanssa tapaamaan sinua. Sovimme tarkemmin, kuinka yhteistyömme käynnistyy ja teemme sopimuksen. Pidäthän huolen, että sovitun työn tekemiseen liittyvät työvälineet ja -aineet löytyvät kotoasi. Tarvittaessa voidaan sopia, että tekijämme tuovat omat työkalut mukanaan.

Kotitalousvähennys
Verotuksessa hyväksytään vähennystä vuonna 2023 40-60% ostettujen palveluiden työn osuudesta maks. 3500€ per henkilö. Sen lisäksi sinulla voi olla mahdollisuus myös alvittomaan (0%) laskuun. Selvitämme sen työtä sopiessamme.

Lasku ilman alvia
Oletko oikeutettu arvonlisäverosta vapaaseen laskutukseen? Selvitetään mahdollisuus tilauksen yhteydessä.

Vakuutus
Tekijämme ovat vakuutettuja omaisuus- ja henkilövahinkojen osalta. Kysy meiltä tarvittaessa lisää.

Maksut
Tekijämme ottavat teiltä kuittauksen työn suorittamisesta ja lähettävät tiedon meille. Laskutamme kahden viikon välein, maksuehto on kaksi viikkoa. Tilattu työ on mahdollista peruuttaa veloituksetta 48 tuntia ennen sovittua tehtävän suorittamista.