• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Välkommen att kontakta oss!
050-3433500

Toimipisteemme

Työpaikkoja tarjolla, tule mukaan!

Etsitkö mahdollisuutta jatkaa työskentelyä omilla ehdoillasi? Tarjoamme joustavia työpaikkoja, joissa saat hallita työaikaasi eikä työ hallitse sinua.

Etsimme energisiä varttuneempia henkilöitä ja eläkeläisiä, joilla on elämänkokemusta ja ammattitaitoa. Haluatko vielä hyödyntää näitä taitoja toisten avuksi ja itsellesi hyödyksi.

Tule mukaan, jos haluat auttaa vanhuksia, pienten lasten perheitä, yksinhuoltajia tai muita, joilla voi olla vaikeuksia arjen tehtävien yhteensovittamisessa.
Tarjoamme palveluita yrityksille ja yhteisöille, sekä julkisille organisaatioille. Jos olet halukas tekemään joustavasti työtä yrityspalveluiden saralla, niin ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi.

Töistä maksetaan sopimuksen mukainen korvaus. Olette myös vakuutettu 55Plus Oy:n puolesta.

Yhteystietosi

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt.
    Liitä ansioluettelo tai henkilökohtainen kirje. (PDF-muoto, enintään 1 MB)
  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustomme käytännöt.

Palkkaus
Maksamme sinulle yhdessä sopimamme sopimusten mukaisen tuntipalkan. Palkka maksetaan kahden viikon jaksoissa.

Kilometrikorvaus
Maksetaan verottajan ohjeiden mukaisesti. Korvausta maksetaan kotipaikkasi ja asiakkaan väliseltä edestakaiselta matkalta sen ylittäessä 10 kilometriä.

Vakuutukset
55Plus -yhtiön työntekijänä olet vakuutettu toimeksiantojen aikana sekä työ- ja työmatkojen aikana IF-vakuutuksemme kautta, joka kattaa vammoihin liittyvät kulut. Työskentely 55Plus -yhtiössä on tuntityötä, joten menetetyistä tuloista ei makseta korvausta. On tärkeää huomata, että sinä työntekijänä voit aina sanoa ei toimeksiannolle. IF-vakuutuksen lisäksi meillä on Protector: llä omaisuus- ja vastuuvakuutus, joka kattaa jopa 1 miljoonan euron vahingot.