• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Välkommen att kontakta oss!
045 2378655

Toimipisteemme

55Plus Riihimäki

Me 55PLUSsalla haluamme helpottaa sekä kotien, että yritysten ja yhdistysten arjen pyörittämistä tarjoamalla käyttöönne työelämästä jo vapautuneita, kokeneita ja luotettavia työntekijöitä lyhyisiin tai pidempiaikaisiin työtehtäviin. Konkarimme ovat motivoituneita eikä heille tarvitse kertoa, mitä työnteko tarkoittaa.

Missiomme on lisätä omalta osaltamme seniorien mahdollisuuksia jatkaa työelämässä myös eläkkeellä mielekkäiden työtehtävien parissa, jotka tuottavat merkittävää lisäarvoa sekä työn tilaajalle että sen tekijälle.

Olen aloittanut helmikuussa 2024 Hämeenlinnan ja Riihimäen alueen 55PLUS-yrittäjänä ja olen ylpeä siitä, että saan olla tässä edelläkävijöiden joukossa luomassa moninaista työarkea, jossa arvostetaan myös kokemusta ja osaamista ikään katsomatta. Olen tätä ennen toiminut noin 25 vuotta sekä yrittäjänä että työntekijänä asiantuntija- ja esimiestehtävissä, kuin myös myynnin ja koulutusalan tehtävissä.

TYÖNTILAAJA: Ole rohkeasti yhteydessä minuun, jos tarvitset apuamme missä tahansa arjen askareessa Hämeenlinnan Riihimäen seudulla luonasi kotona, lapsiperheen arjessa tai vaikkapa mökillä. Tarjoan työvoimaa myös yrityksille ja yhdistyksille esimerkiksi sesonkiaikoina tai äkillisen sairastapauksen sattuessa. Jos tarvitset yrittäjänä hengähdystauon arkiseen työvoimapulaan, lyhyt- tai pitkäaikaisiin työtehtäviin, ole yhteydessä. Työntekijämme ovat motivoituneita työelämän konkareita, joille laatu ja luotettavuus ovat kunnia asia.

TYÖNHAKIJA: Ota minuun rohkeasti yhteyttä, jos haluat liittyä työntekijäksi iloiseen 55PLUS edelläkävijöiden joukkoomme ansaitsemaan lisätienestiä ja tekemään merkityksellistä työtä asiakkaidemme luona. Niin minulle kuin varmasti sinullekin, työn ja muun elämän yhteensovittaminen joustavasti yhteen on tärkeää, meillä voit itse vaikuttaa siihen milloin työskentelet ja kuinka paljon. Mikä parasta, pääset jakamaan hyvää, auttamalla arkea helpommaksi kanssaihmisille, tekemään juuri sitä mistä pidät ja minkä osaat.

Ollaanhan pian yhteydessä!

Mitä parhainta arkea meille kaikille, Pia Miettinen
p.045 2378655
pia@55plus.fi

Marja-Leena Iven
p. 045 237 8645
marja-leena@55plus.fi

  • Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.