• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Välkommen att kontakta oss!
+358 41 313 0275

Toimipisteemme

Ikkunanpesu Lahdessa

Ikkunoiden peseminen on tärkeä osa kotisi ylläpitoa, ja se voi tuoda monia etuja. Puhtaat ikkunat eivät ainoastaan lisää kodin ulkonäön viehätysvoimaa vaan myös parantavat yleistä asumismukavuutta.

Jos kaipaat ammattitaitoista ikkunanpesupalvelua Lahdessa, olet tullut oikeaan paikkaan!

Miksi valita meidät ikkunanpesuun? Tässä muutamia syitä:

  1. Ammattitaito: Meillä on koulutettu ja kokenut tiimi, joka osaa käsitellä erilaisia ikkunamateriaaleja ja -muotoja. Voit luottaa työmme laatuun.
  2. Turvallisuus: Ikkunanpesu voi olla vaarallista, erityisesti korkeilla paikoilla. Meillä on tarvittavat varusteet ja turvallisuuskoulutus, jotta työ sujuu turvallisesti.
  3. Aikaa säästävä: Ikkunanpesu voi olla aikaa vievää puuhaa, varsinkin jos kodissasi on paljon ikkunoita. Voit säästää aikaa ja vaivaa antamalla meidän hoitaa homman puolestasi.
  4. Huippulaatua: Käytämme ammattilaistason välineitä ja pesuaineita, jotta ikkunasi loistavat puhtauttaan ja kirkkauttaan.

 

Kutsu meidät kotiisi Lahdessa, niin varmistamme, että ikkunasi loistavat ja näyttävät parhaimmiltaan. Anna kodillesi se huolenpito, joka se ansaitsee, ja nauti puhtaista ikkunoista!

Ota meihin yhteyttä, ja anna meidän auttaa sinua pitämään kodin ikkunat kirkkaina ja puhtaina.


Mitä ikkunanpesu maksaa? Mietitkö, mitä ikkunanpuhdistus maksaa kotiisi? Jatka alla ja saat vastauksia!

Tapamme toimia
Ensimmäisellä käynnillä tulemme yhdessä työtekijän kanssa tapaamaan sinua. Sovimme tarkemmin, kuinka yhteistyömme käynnistyy ja teemme sopimuksen. Pidäthän huolen, että sovitun työn tekemiseen liittyvät työvälineet ja -aineet löytyvät kotoasi. Tarvittaessa voidaan sopia, että tekijämme tuovat omat työkalut mukanaan.

Kotitalousvähennys
Verotuksessa hyväksytään vähennystä vuonna 2023 40-60% ostettujen palveluiden työn osuudesta maks. 3500€ per henkilö. Sen lisäksi sinulla voi olla mahdollisuus myös alvittomaan (0%) laskuun. Selvitämme sen työtä sopiessamme.

Lasku ilman alvia
Oletko oikeutettu arvonlisäverosta vapaaseen laskutukseen? Selvitetään mahdollisuus tilauksen yhteydessä.

Vakuutus
Tekijämme ovat vakuutettuja omaisuus- ja henkilövahinkojen osalta. Kysy meiltä tarvittaessa lisää.

Maksut
Tekijämme ottavat teiltä kuittauksen työn suorittamisesta ja lähettävät tiedon meille. Laskutamme kahden viikon välein, maksuehto on kaksi viikkoa. Tilattu työ on mahdollista peruuttaa veloituksetta 48 tuntia ennen sovittua tehtävän suorittamista.