• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Välkommen att kontakta oss!
+358 413170339

Toimipisteemme

Kotisiivous Espoossa

Onko sinulla hauskempaakin tekemistä, kuin siivoaminen, vai etkö vaan kestä sitä enää? Kaikki haluavat puhtaan kodin. Haluatko jonkun, joka on turvallinen ja kokenut?

Silloin autamme mielellämme – varttuneemmat työntekijämme ovat huolehtineet kodista ja perheestä vuosia ja osaavat työnsä Espoossa.

55Plussalla voit valita, kuinka usein tarvitset palvelua ja mitä se sisältää. Valitse lähin toimipisteesi luettelosta ja lähetä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun yhteydessä pian! Jos haluat varata jatkuvan siivouksen, saat saman tekijän jokaisella kerralla Espoossa. Mikäli toivot, että siivous tehdään poissa ollessasi, teemme kanssasi avainsopimuksen.

  • Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.

Tapamme toimia
Ensimmäisellä käynnillä tulemme yhdessä työtekijän kanssa tapaamaan sinua. Sovimme tarkemmin, kuinka yhteistyömme käynnistyy ja teemme sopimuksen. Pidäthän huolen, että sovitun työn tekemiseen liittyvät työvälineet ja -aineet löytyvät kotoasi. Tarvittaessa voidaan sopia, että tekijämme tuovat omat työkalut mukanaan.

Kotitalousvähennys
Verotuksessa hyväksytään vähennystä vuonna 2023 40-60% ostettujen palveluiden työn osuudesta maks. 3500€ per henkilö. Sen lisäksi sinulla voi olla mahdollisuus myös alvittomaan (0%) laskuun. Selvitämme sen työtä sopiessamme.

Lasku ilman alvia
Oletko oikeutettu arvonlisäverosta vapaaseen laskutukseen? Selvitetään mahdollisuus tilauksen yhteydessä.

Vakuutus
Tekijämme ovat vakuutettuja omaisuus- ja henkilövahinkojen osalta. Kysy meiltä tarvittaessa lisää.

Maksut
Tekijämme ottavat teiltä kuittauksen työn suorittamisesta ja lähettävät tiedon meille. Laskutamme kahden viikon välein, maksuehto on kaksi viikkoa. Tilattu työ on mahdollista peruuttaa veloituksetta 48 tuntia ennen sovittua tehtävän suorittamista.